Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: Arrowski » 06 kwie 2018 13:16

Program już przeinstalowany na nową technologie w grudniu zeszłego roku. Dokładnej wersji nie pamiętam.
Problem polega na tym program ładuje się właściwie - prosi o podanie hasła i wszystko znika.Co zrobić z powyższą sytuacją?
Arrowski
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: MOPS_Nsk » 06 kwie 2018 13:23

Miałem to samo wczoraj. Wgrałem kolejną poprawkę i puściło.
MOPS_Nsk
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: Arrowski » 06 kwie 2018 13:34

a jak sprawdzić jaką wersje mam. Nie pamiętam bo było to w grudniu, zaraz tylko jak była możliwość na przejście na nową technologie.
Arrowski
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: MarcinD » 06 kwie 2018 13:55

odpal program i odczytaj na dolnym pasku po prawej.
MarcinD
AS
AS

Re: Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: MOPS_Nsk » 06 kwie 2018 14:02

Ewentualnie sysinfo.xml
MOPS_Nsk
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: Arrowski » 09 kwie 2018 13:35

o to chodzi że program się nie odpalał, po zalogowaniu po prostu znikał
Arrowski
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Stypendia szkolne- problem po zalogowaniu

Postautor: slivkam » 10 kwie 2018 8:02

Odpalasz z właściwego skrótu?
Odpal ze strony startowej.
slivkam
Omnibus
Omnibus


Wróć do ST

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość